Какво мислят нашите момичета ?

Използвам крема от 2 седмици и мога кажа, че усетих загряващия ефект веднага след първото намазване. Толкова не съм се потила във фитнеса никога преди това, бях много впечетлена. Препоръчвам го на всички, които искат да пробват нещо различно 😉
Петя Й.
5/5
Първоначално бях скептична към крема, но реших да си го поръчам след като приятелка ми каза за него. Останах изненадана как след три седмици целулита по краката беше видимо по-малко. Страхотен продукт!
Светла Г.
4.6/5
Доставката беше бърза, кутийката е страхотна и ухае много приятно. Вече си намазах коремчето 2 пъти преди танци и наистина загрява доста. Без съмнение и ефекта след това ще бъде супер! Желая Ви успех и продължавайте все така.
Ивона Г.
4.7/5
Изключително се радвам, че Ви открих. Мотивирате ме да тренирам и да се храня здравословно. Виждам как тялото ми се променя, изглеждам и се чувствам по-добре. Препоръчвам го на всички, които искат да водят здравословен начин на живот.
Петя Й.
4.7/5
Крема е уникален! Не започвам тренирова без него, много съм доволна как действа. Балгодаря Ви и успех.
Мария Б.
4.6/5
Спортувам активно вече от 5 години и мога да твърдя, че съм опитвала какво ли не и често оставам разочарована. Направи ми впечетление най-вече качеството на Валор - ароматен, плътен и осезаемо чувствам кожата си гладка дори и след къпане. Виждам, че отслабвам по-бързо, определено усещам загряването като тренирам. Без съмнение страхотен. Благодаря!
Маргарита С.
5/5
Здравейте, използвам крема преди да спортувам от 2 седмици. Стахотен е, наистина се потя и целулита ми започна да не се вижда толкова. Не вярвах, че може да ми хареса толкова. Супер е, а и съветите, които ми дадохте за упражненията са много ползени.
Стела Х.
4.2/5

Вдъхновяващата история на една от първите ни клиентки

Знам, че самочувствието е въпрос на вътрешно усещане, но външния вид помага много.

Макар винаги да съм спортувала, всеки ден като се погледнех в огледалото се разочаровах от това как изглеждам. Винаги избирах подходящите дрехи, които да скриват коремчето и целулита ми.

 

Разбрах от една позната за Валор крем, реших, че няма какво да губя и си го поръчах. Още на другия ден преди тренировка се намазах и усетих как загрява кожата ми, а на пътеката се потих значително повече. Започнах да спазвам хранителния и тренировъчнен режим, който получих с крема и след 4 седмици целулита по дупето и бедрата ми беше изчезнал. На втория месец вече бях сменила размера на дрехите си, не можех да повярвам, че наистина действа! Искрено Ви благодаря, че ме мотивирахте да се променя. Желая Ви успех!

Мия П.